Controller

Alles onder control

Heeft u zelf niet de kennis of capaciteit in huis en wilt u toch profiteren van de toevoegde waarde van een controller? Simaak stelt bedrijven in staat voor de volle 100% in control te zijn. Als financieel geweten van een organisatie verzamelt, analyseert en verwerkt de controller van Simaak cruciale informatie voor de directie of andere belanghebbenden. Deze informatie stelt u in staat om snel en adequaat de juiste beslissing te nemen.

Uniek concept: Controller voor een Dag

Controller voor een Dag is de naam van het concept dat Simaak speciaal heeft ontwikkeld voor organisaties die parttime voor langere duur de expertise van een controller nodig hebben. Wat houdt Controller voor een Dag in? Een aantal uur per maand worden controlleractiviteiten verricht bij bedrijven met een capaciteitstekort of waarvoor het niet rendabel is om structureel een controller in eigen dienst te nemen.

Wat doet een Controller voor een Dag?

De Controller voor een Dag die Simaak parttime bij u detacheert, verdiept zich allereerst in uw bedrijf. Door het inlezen van de cijfers, het analyseren van jaarverslagen en het interviewen van functionarissen weet de controller uiteindelijk voldoende om een heldere probleemstelling in kaart te brengen. Wanneer het probleem gevonden is en onderkend wordt, schrijft de controller een precies plan van aanpak en start hij – nadat het met de opdrachtgever is doorgesproken – met zijn werkzaamheden. Transparantie en efficiency zijn hierbij natuurlijk van groot belang.

 

 

De werkzaamheden

De werkzaamheden die de Controller voor een Dag uit kan voeren, beperken zich niet tot onderstaande opsomming. Om u toch een indruk te geven, kan de Controller voor een Dag uw organisatie ondersteunen op de volgende werkterreinen:

  • Beslissingen bij investeringen
  • Opstellen van budgetten
  • Verbeteren managementinformatie
  • Forecasten

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Simaak allemaal voor uw organisatie kan betekenen neem dan contact met ons op.

Contact


Piet Schaaf
De Boech 5
9036 NN Menaam
0622312320