Interim-management door Simaak

U wilt een tijdelijk capaciteitstekort vullen met een ervaren interim-manager, project-manager, administrateur of group controller? Simaak kan uw organisatie op korte termijn aanvullen met de juiste persoon en de juiste ervaring.

De werkwijze

Op het gebied van Interim-management biedt Simaak alle diensten aan op het gebied van finance en control. Om u te voorzien van de juiste kennis en ervaring, werkt Simaak als volgt:

  • U neemt contact op met simaak en u legt uw situatie voor
  • Simaak komt lans om de situatie en de vraag in kaart te brengen
  • Aan de hand van de intake doet Simaak u een voorstel op maat en geven wij hoe wij de situatie aan gaan pakken
 

Uw voordelen

De jarenlange ervaring van Simaak op het gebied van Controlling en Interim Management gecombineerd met werving en selectie stelt Simaak staat om de juiste persoon aan de te vullen functie te vinden. Door Simaak in te schakelen om capaciteitsproblemen het hoofd te bieden, kunt u uw organisatie versterken door (tijdelijk) de juiste kennis en ervaring aan te roepen. Lopende zaken worden opgepakt, essentiƫle verbeterslagen worden gemaakt en toegevoegde waarde is aanwezig.

Voor hoe lang? Dat hangt van uw wensen af. Simaak heeft  interim-managers/administrateurs beschikbaar per dag tot langer dan een jaar. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit. Daarbij kunnen zij parttime tot full-time werken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Simaak allemaal voor uw organisatie kan betekenen neem dan contact met ons op.

Contact


Piet Schaaf
De Boech 5
9036 NN Menaam
0622312320